Μεταφορική Αθήνα Θεσσαλονίκη

Μεταφορική Αθήνα Θεσσαλονίκη δες όλες τις διαθέσιμες μεταφορικές εταιρείες για μεταφορές μετακομίσεις από Αθήνα Θεσσαλονίκη η το αντίστροφο.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για της μεταφορές μετακομίσεις Αθήνα Θεσσαλονίκη και πως να επιλέξετε την κατάλληλη μεταφορική.


Όλα πλέον είναι θέμα τιμής, οι περισσότεροι θα επιλέξουν να πάρουν παραπάνω από μια προσφορά για μεταφορές μετακομίσεις.


Οι περισσότερες μεταφορικές εταιρείες όταν πρόκειται να κάνουν το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη Αθήνα θα επιλέξουν να φορτώσουν παραπάνω από έναν πελάτη, διότι το κόστος μόνο του φορτηγού διόδια και πετρέλαια να πάει από Αθήνα Θεσσαλονίκη μαζί με την επιστροφή ανέρχεται στα 350 - 400 ευρώ.

Μεταφορική Αθήνα Θεσσαλονίκη

Μεταφορική Αθήνα Θεσσαλονίκη

Χιλιομετρική απόσταση, Αθήνα - Θεσσαλονίκη 500km


Υπάρχουν βέβαια και οι περιπτώσεις όπως για παράδειγμα, ο πελάτης επιθυμεί να φορτωθούν μόνο τα δικά του πράγματα στο φορτηγό. Σε αυτήν την περίπτωση οι τιμές για μεταφορές η μετακομίσεις από Αθήνα Θεσσαλονίκη η το αντίστροφο ξεκινάνε από 1000 ευρώ περίπου, ανάλογα  με την μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξτε.

Έτσι λοιπόν θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας πως σε περιπτώσει που επιλέξετε μια οικονομική μεταφορά από Θεσσαλονίκη Αθήνα θα πρέπει σίγουρα να έχετε συσκευάσει τα πράγματα που απαιτούν προσοχή, και να ζητήσετε από την μεταφορική να σας ενημέρωση για το ακριβές κόστος με παράδοση πόρτα πόρτα.

Πως θα πετύχετε οικονομικές τιμές για μεταφορές μετακομίσεις από Αθήνα Θεσσαλονίκη

Πράγματα προς μεταφορά Πρώτα απ' όλα φτιάξτε μια λίστα με τα πράγματα που θα μεταφέρετε, οι μεταφορικές εταιρείες πρέπει να γνωρίζουν ακριβώς τον όγκο των πραγμάτων για να υπολογίσουν τον χώρο στο φορτηγό.

Συσκευασία Διευκρινίστε στην μεταφορική που θα επιλέξετε αν τα πράγματα συσκευασμένα ή αν θα αναλάβει η μεταφορική την συσκευασία.

Παραλαβή - Παράδοση Ενημερώστε την μεταφορική από ποιον όροφο παραλάβουν και θα παραδώσουν τα πράγματα.

Έχουμε επιλέξει τις καλύτερες μεταφορικές εταιρείες από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη Επικοινωνήστε μαζί τους και ζητήστε προσφορά.

Μεταφορική Αθήνα Θεσσαλονίκη

Μεταφορική Αθήνα

Μεταφορική Αθήνα η πιο οικονομική μεταφορική στην Αθήνα αναλαμβάνουμε άμεσα μεταφορές και μικρομεταφορές στο κέντρο της Αθήνας με τιμές από 35€

Μάθε περισσότερα για μεταφορές Αθήνα

Μετακομίσεις οικοσκευών από Αθήνα προς όλη την Ελλάδα διαθέτουμε ανυψωτικό μηχάνημα, έμπειρο προσωπικό, συσκευασία οικοσκευής με επαγγελματικά υλικά συσκευασίας.

Τηλέφωνο
6944 598 308

Πρακτορείο μεταφορών ΕΝΩΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Μεταφορική για μεταφορές μετακομίσεις αποθηκέυσεις διανομή

Διεύθυνση
Ήρας 4, ΤΑΥΡΟΣ
Τηλέφωνο
2103458152

ΕΓΝΑΤΙΑ ΕΠΕ Μεταφορική

Διεύθυνση
Μαρκόνι 11, ΑΙΓΑΛΕΩ
Τηλέφωνο
2103473970-1 - 2103472743

Μεταφορική ΜΕΛΙΣΣΑΣ μεταφορές μετακομίσεις Αθήνα Θεσσαλονίκη. Πρακτορείο μεταφορών με έδρα στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Διεύθυνση
Αγίου Πολυκάρπου 47, Αθήνα - Βοτανικός
Τηλέφωνο
210 3460100

ΧΑΡΟΚΟΠΟΣ Πρακτορείο Μεταφορών Μεταφορές Μετακομίσεις Αποθηκεύσεις

Διεύθυνση
Ορφέως 200 Αιγάλεω
Τηλέφωνο
210 3479 251